GUESS Connect

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μάθετε πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιείται όλα τα χαρακτηριστικά στο Έξυπνο Ρολόι σας GUESS Connect με το Γρήγορο Ξεκίνημα-Συχνές Ερωτήσεις, τα βίντεο οδηγιών και τα χρήσιμα εργαλεία υποστήριξης.

Γρήγορο Ξεκίνημα – Συχνές Ερωτήσεις

Με το έξυπνο ρολόι GUESS Connect η μόδα συναντά τη λειτουργικότητα του lifestyle. Υπάρχουν τρία κουμπιά χειρισμού του ρολογιού: τα κουμπιά που βρίσκονται πάνω και κάτω ελέγχουν τις “έξυπνες” λειτουργίες του ρολογιού, ενώ το μεσαίο κουμπί ρυθμίζει την ώρα στην αναλογική οθόνη. Υπάρχουν επιπρόσθετες λειτουργίες που περιλαμβάνουν φως, ένδειξη Μην Ενοχλείτε, τη Λειτουργία Κάμερας, Χρονόμετρο, Εύρεση Τηλεφώνου, “Ασύρματη Σύνδεση”, Χειρισμός Μουσικής και Ήχου, Do Not Disturb, Camera Mode, Stopwatch, Find Your Phone, Leash, Music & Sound Control καθώς και τη δυνατότητα ρύθμισης γλώσσας. Το ρολόι GUESS Connect διατίθεται αυτή τη στιγμή σε μια ποικιλία στυλ. Το λογισμικό του ρολογιού μπορεί να αναβαθμιστεί, εφόσον θα κυκλοφορήσουν νέες εκδόσεις.

Για να ταιριάξετε το ρολόι GUESS Connect με ενα smart phone πρέπει να κάνετε αναζήτηση και λήψη της δωρεάν Εφαρμογής GUESS Connect από το Play Store ή το Apple App store. Έπειτα ακολουθείστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη βήμα-βήμα.

Κατ’αρχάς, βεβαιωθείτε ότι το ρολόι σας είναι φορτισμένο και ενεργοποιημένο. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια από τις συσκευές σας, ίσως να χρειάζεται να επαναρυθμίσετε είτε την Εφαρμογή του GUESS Connect, είτε την ασύρματη σύνδεση, ή και τα δύο. Για την επαναρύθμιση της Εφαρμογής σας στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις, απλά πηγαίνετε στην καρτέλα Ρυθμίσεις Settings και πατήστε την επιλογή Επαναφορά του Ρολογιού Σας Reset Your Watch. . Αν βλέπετε ότι το ρολόι σας δεν ανταποκρίνεται ή θέλετε να το ταιριάξετε σε μια άλλη συσκευή, σας προτείνουμε να επαναρυθμίσετε το ρολόι σας στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, πιέστε ταυτόχρονα το πάνω και το κάτω κουμπί του ρολογιού για περίπου έξι δευτερόλεπτα. Θα εμφανιστεί η λέξη Αποκαταστάθηκε Restored στην οθόνη OLED μαζί με ένα σταθερό κόκκινο φως στο LED. Έπειτα, μπορείτε πλέον να ταιριάξετε το ρολόι στη συσκευή σας.

Το ρολόι GUESS Connect λειτουργεί ως επέκταση του έξυπνου τηλεφώνου σας ακριβώς πάνω στον καρπό σας. Πιέστε το πάνω κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική εντολή. Η συσκευή του κινητού τηλεφώνου θα σας ζητήσει εντολή. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε “Στείλε μήνυμα στον Γιάννη ότι θα αργήσω στη συνάντηση”. Όταν λάβετε απάντηση, μπορείτε να δώσετε εκ νέου φωνητική εντολή για να σας τη διαβάσει. Ακόμη, το μήνυμα θα εμφανιστεί κυλιόμενο στην οθόνη OLED.

Πιέστε το πάνω κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική εντολή και θα σας ζητηθεί. Θα μπορούσατε να πείτε “Κάλεσε τον Γιάννη” και να ακολουθήσετε τις φωνητικές εντολές που ακούγονται μέσω του έξυπνου ρολογιού. Για να λάβετε κλήση, το Ρολόι σας GUESS Connect θα κουδουνίσει και θα εμφανίσει στην κυλιόμενη οθόνη τα στοιχεία του καλούντος. Πιέστε το πάνω κουμπί για να απαντήσετε την κλήση. Πατώντας το κάτω κουμπί, η κλήση θα απορριφθεί.

Πιέστε το πάνω κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική εντολή και θα σας ζητηθεί. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε “Θύμισέ μου ότι την Τρίτη στις 2 μμ έχω ραντεβού στον οδοντίατρο”. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις φωνητικές εντολές που ακούγονται μέσω του έξυπνου ρολογιού. Οι εντολές διαφέρουν ανάλογα με το λειτουργικό σύτημα του κινητού τηλεφώνου σας.

Πιέστε το κάτω κουμπί για να κάνετε κύλιση στο μενού μέχρι να φτάσετε στη Λειτουργία Κάμερας Camera Mode στην οθόνη OLED. Έπειτα, πιέστε το πάνω κουμπί για ενεργοποίηση. Τότε, η συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου θα ζητήσει άδεια ώστε το ρολόι GUESS Connect να έχει πρόσβαση στην κάμερα του κινητού σας. Μόλις δεχτείτε, η κάμερα θα ανοίξει και μπορείτε να στηρίξετε το τηλέφωνό σας σε κάποια επιφάνεια έως και περίπου 5,5 μέτρα μακριά και να πιέσετε το πάνω κουμπί ώστε να ενεργοποιήσετε το κλείστρο της τηλεφωνικής συσκευής σας.

Πιέστε το κάτω κουμπί για να κάνετε κύλιση στο μενού μέχρι να φτάσετε στη λειτουργία Μην Ενοχλείτε (DND) Do Not Disturb στην οθόνη OLED. Πιέστε το πάνω κουμπί για να επιλέξετε και θα δείτε ότι το κουτί στην οθόνη μαρκάρεται. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην Ενοχλείτε Do Not Disturb, απλά ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε τη λειτουργία Μην Ενοχλείτε Do Not Disturb από την καρτέλα Το Ρολόι Μου My Watch της Εφαρμογής GUESS Connect.

Η ασύρματη σύνδεση Leash αποτελεί σπουδαία λειτουργία που σας ειδοποιεί ότι μπορεί να έχετε ξεχάσει το κινητό σας τηλέφωνο. Στην Εφαρμογή σας GUESS Connect, πηγαίνετε στην καρτέλα Ρυθμίσεις Settings, έπειτα στο Ρυθμίσεις Ρολογιού Watch Settings και βεβαιωθείτε ότι ο ολισθητήρας δίπλα στο “Ασύρματη σύνδεση” Leash είναι κόκκινος, δείχνοντας πως είναι ενεργό. Μόλις ενεργοποιηθεί, το ρολόι σας θα δονηθεί για να σας δείξει ότι απομακρυνθήκατε περισσότερο από εννιά μέτρα από την iOS ή Android συσκευή σας, αποτρέποντάς σας, με αυτόν τον τρόπο, να την ξεχάσετε κατά λάθος. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Ασύρματη Σύνδεση” Leash κάνοντας κύλιση στο μενού του ρολογιού σας.

Η Εφαρμογή GUESS Connect παρέχει μια ειδική λειτουργία που περιλαμβάνει ένα μοναδικό ringtone που χρησιμοποιείται μόνο όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Εύρεση Τηλεφώνου Find Phone . Αυτός ο ειδικός ήχος μπορεί να ακουστεί ακόμη και όταν το τηλέφωνό σας είναι στην αθόρυβη λειτουργία. Κάνετε κύλιση στο μενού στην οθόνη OLED και πιέστε το πάνω κουμπί για να ενεργοποιηθεί. Αυτή η λειτουργία θα δουλέψει ακόμα και αν το τηλέφωνό σας είναι στο αθόρυβο.

Ναι, η λειτουργία Εύρεση Τηλεφώνου Find Phone θα ενεργοποιήσει έναν ήχο στο κινητό σας τηλέφωνο ακόμη κι αν το έχετε βάλει στην αθόρυβη λειτουργία.

Ναι, στην Εφαρμογή GUESS Connect, στην καρτέλα Το Ρολόι Μου My Watch μπορείτε να πιέσετε το κουμπί Εύρεση Ρολογιού Find My Watch και ένας μοναδικός ήχος θα χτυπήσει στο ρολόι σας ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε.

Η Εφαρμογή GUESS Connect, σας παρέχει τη δυνατόητα να ορίσετε προσαρμοσμένες δονήσεις για να διακρίνετε τις διαφορετικές ειδοποιήσεις χωρίς να κοιτάζετε το έξυπνο ρολόι σας. Για να τις ορίσετε, πατήστε στην καρτέλα Ειδοποιήσεις Alerts της Εφαρμογής για να επιλέξετε μοναδικά μοτίβα για ατομικές εφαρμογές, κλήσεις μηνύματα, emails, κλπ. Ακουμπώντας το καντράν, ο χρήστης μπορεί να επαναφέρει το τελευταίο μήνυμα που λήφθηκε στο έξυπνο ρολόι μέσα στα τελευταία πέντε λεπτά. Πατώντας σταθερά στο κέντρο του καντράν, η τελευταία ειδοποίηση θα επανεμφανιστεί με κύλιση στην οθόνη.

Οι αθόρυβες ειδοποιήσεις αποτελούν έναν εύκολο τρόπο για να σας υπενθυμίσουν τις δουλειές και τις εκδηλώσεις που μπορεί να έχετε καθημερινά. Μπορείτε να τις ρυθμίσετε πατώντας την καρτέλα Ειδοποιήσεις Alerts στην Εφαρμογή GUESS Connect. Μόλις η ειδοποίηση ενεργοποιήσει το ρολόι σας, εκείνο θα δονηθεί, θα αναβοσβήσει το φως LED και θα εμφανίσει ένα μήνυμα στην οθόνη OLED.

Το GUESS Connect σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη μουσική μέσω του ρολογιού σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους: φωνητικές εντολές, λειτουργία μουσικής (μόνο για iOS) και A2DP. Για να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές, απλά πατήστε το πάνω κουμπί και δώστε μια εντολή και το ρολόι θα δώσει σήμα στη συσκευή σας να ξεκινήσει ή να σταματήσει τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας. Η Λειτουργία Μουσική Music Mode στο μενού του ρολογιού, θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά για την αναπαραγωγή και παύση της μουσικής. Το A2DP ελέγχει αν η μουσική βγαίνει από το ρολόι ή από άλλη σσκευή, όπως ένα ασύρματο ηχείο. Όταν το A2DP είναι απενεργοποιημένο, η μουσική θα παίξει μέσω του τηλεφώνου σας ή άλλης συσκευής. Όταν το A2DP είναι ενεργοποιημένο, θα παίξει μέσω του ρολογιού. Χρησιμοποιώντας το A2DP, θα χρειαστεί να ξαναταιριάξετε ρολόι σας με τη συσκευή σας.

Το ρολόι μπορεί να είναι κατά προσέγγιση 3-6 μέτρα μακριά από το τηλέφωνο, απόσταση η οποία αποτελεί το τυπικό εύρος σύνδεσης Bluetooth, αν και η απόσταση ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία σας, τα εμπόδια, κλπ. Πιθανά θα βελτιωθεί το εύρος σας αν δεν υπάρχουν συμπαγή αντικείμενα μεταξύ του ρολογιού και του τηλεφώνου σας. Αν είναι ενεργοποιημένο η “ασύρματη σύνδεση” Leash του τηλεφώνου, το ρολόι θα σας ειδοποιήσει όταν είστε εκτός εμβέλειας.

Το ρολόι GUESS Connect δεν είναι αδιάβροχο.

Το ρολόι GUESS Connect έχει 2 μπαταρίες. Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερούς λιθίου ενεργοποιεί τις Έξυπνες Ειδοποιήσεις Smart Alerts για 300-400 κύκλους φόρτισης (περίπου πέντε χρόνια αν το φορτίζετε κάθε πέντε μέρες) και μια μπαταρίου ρολογιού με διάρκεια έως και δυο χρόνια. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας.

Ένα καλώδιο φόρτισης με micro USB περιλαμβάνεται στο ρολόι σας GUESS Connect. Αφαιρέστε το ελαστικό κάλυμμα της θύρας USB από την πάνω αριστερή μεριά του ρολογιού σας και εισάγετε το micro USB. Στη συνέχεια, συνδέστε το άλλο άκρο στον υπολογιστή ή στο τροφοδοτικό της εντοιχισμένης πρίζας για να ξεκινήσετε τη φόρτιση.

Κατ’αρχάς, δείτε αν έχει Προφίλ Bluetooth Hands-Free (HFP) Bluetooth Hands-Free Profile (HFP). Μπορείτε να το εντοπίσετε αυτό στην ιστοσελίδα των τεχνικών προδιαγραφών του κατασκευαστή της συσκευής. Έπειτα, ελέγξτε αν έχει συνδεσιμότητα Bluetooth. Αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήση λέγοντας ένα όνομα από την λίστα Επαφών σας, ή να απαντήσετε μια κλήση, τότε έχετε 90% πιθανότητα να μπορείτε να εκτελέσετε τουλάχιστον τις λειτουργίες εκείνες που απαριθμούνται στο τμήμα Γενικές Λειτουργίες General Features. Σημείωση: Αν είστε κάτοχος ενός Redmi ή Xperia C τηλεφώνου, να ξέρετε πως είναι συμβατά μόνο με τις Γενικές Λειτουργίες General Features.

Το ρολόι GUESS Connect δε συνοδεύεται από τροφοδοτικό πρίζας τοίχου λόγω των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ των διεθνών βυσμάτων μετατροπής. Το ρολόι σας μπορεί να φορτίσει εύκολα συνδέοντας το USB σε υπολογιστή, πολλαπλό φορτιστή ή τροφοδοτικό πρίζας τοίχου που χρησιμοποιείτε για τη συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου.

Οι λειτουργίες Φωνητικών Εντολών Voice Command σε τηλέφωνα Android εξαρτώνται από τη συσκευή σας. Αν το τηλέφωνό σας έχει ενσωματωμένη εφαρμογή Φωνητικών Εντολών Voice Command και δουλεύει με ακουστικό Bluetooth, θα δουλέψει με το Ρολόι σας GUESS Connect. Η εφαρμογή Google Voice είναι η προτιμότερη εφαρμογή γιατί είναι ευρύτερη πλατφόρμα.

Το ρολόι GUESS Connect είναι συμβατό μόνο με iOS 8 και νεότερες εκδόσεις.

Η ειδοποίηση μηνύματος/προβολή υποστηρίζεται από όλα τα τηλέφωνα που έχουν προφίλ Bluetooth MAP Bluetooth MAP profile (ελέγξτε την ιστοσελίδα του φορέα του τηλεφώνου σας σύμφωνα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές του τηλεφώνου σας). Στα Android, αν το τηλέφωνο δεν έχει προφίλ MAP, μπορείτε να κάνετε λήψη της Εφαρμογής GUESS Connect. Το προφίλ MAP διατίθεται για iPhone 5, πιο καινούρια iPhones που ήδη το έχουν.

Χρησιμοποιείστε το ηχητικό μενού του τηλεφώνου σας για να επιλέξετε τη συσκευή στην οποία θέλετε να μεταφέρετε την κλήση. Το ρολόι σας θα λάβει την επόμενη κλήση κανονικά. Αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή μόνιμη σε ακουστικό τηλεφώνου ή Bluetooth κρατήστε πατημένο το κάτω κουμπί στο ρολόι σας GUESS Connect για να απενεργοποιήσετε το ρολόι σας. Θυμηθείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά όταν θα θέλετε να λάβετε ειδοποιήσεις/κλήσεις στο ρολόι σας.

Εφόσον το ρολόι GUESS Connect συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, η επίδραση στη ζωή της μπαταρίας θα είναι παρόμοια με εκείνη που έχει όταν είναι συνδεδεμένο με ένα ακουστικό Bluetooth.

Όχι, ρυθμίζετε την ώρα στο ρολόι σας GUESS Connect χρησιμοποιώντας το μεσαίο κουμπί όπως και σε ένα κανονικό ρολόι.

Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις email στο ρολόι σας GUESS Connect, βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις Email είναι ενεργοποιημένες στην Εφαρμογή GUESS Connect στην καρτέλα Ειδοποιήσεις Alerts. Έπειτα, ελέγξτε ότι οι κατάλληλες ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις του κινητού σας. Στα iOS, πιέστε στις Ρυθμίσεις Settings μετά Mail, Επαφές Contacts και Ημερολόγια Calendars και πατήστε Λήψη Νέων Δεδομένων Fetch New Data. Εντοπίστε για ποιους λογαριασμούς email θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, επιλέξτε ή πατηστε την επιλογή Πιέστε Push ή την επιλογή Κάντε Λήψη Fetch. Με την επιλογή Πιέστε Push επιτρέπετε σε νέα emails να ληφθούν σε πραγματικό χρόνο, με την επιλογή Κάντε Λήψη Fetch μπορείτε να ορίσετε να κάνετε ανάκτηση των emails σας κάθε 15 λεπτά, 30 λεπτά ή κάθε μία ώρα. Στη συνέχεια πατήστε πάλι στο μενού Ρυθμίσεις Settings τις Ειδοποιήσεις Notifications και κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Mail. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Επιτρέπω Ειδοποιήσεις Allow Notifications είναι ενεργοποιημένη και μετά πατήστε τα επιθυμητά γραμματοκιβώτια (mailboxes) και σιγουρευτείτε ότι η επιλογή Εμφάνιση στο Κέντρο Ειδοποίησης Show in Notification Center είναι ενεργοποιημένη. Έπειτα, μπορείτε να επιστρέψετε την καρτέλα Ειδοποιήσεις Alerts στην Εφαρμογή GUESS Connect για να επιλέξετε ένα μοτίβο δόνησης.

Στην περίπτωση ελαττώματος ή δυσλειτουργίας σε χρονική περίοδο ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς, το ρολόι σας θα επιδιορθωθεί ή αντικατασταθεί, σύμφωνα με την επιλογή μας. Η περιορισμένη εγγύηση ενός έτους δεν ισχύει για φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης, κακομεταχείριση ή ζημιά από νερό και δεν περιλαμβάνει τις μπαταρίες, την κάσα, το λουρί ή το μπρασελέ. Ακόμη, δεν καλύπτει έξοδα, ανταλλακτικά ή εργασία, μεταφορά και χειρισμό, ελαττώματα ή ζημιές που προκλήθηκαν από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Για όλες τις Επισκευές Εγγύησης Warranty Repairs είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόδειξης αγοράς

Οι φωνητικές εντολές με την εφαρμογή Siri δουλεύουν σύμφωνα με τη γλώσσα που η Siri έχει ρυθμιστεί. Για παράδειγμα, αν δίνετε μια φωνητική εντολή στα Αγγλικά, οι ρυθμίσεις της Siri πρέπει να έχουν οριστεί στα Αγγλικά. Για να δώσετε φωνητική εντολή σε άλλη γλώσσα, για παράδειγμα στα Ισπανικά, θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις Settings του iPhone, Γενικές General και η Siri .μπορεί να αλλάξει τη γλώσσα σε Ισπανικά.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ενεργοποίηση της Φωνητικής Εντολής βεβαιωθείτε πως η Siri είναι ενεργοποιημένη πατώντας στις Ρυθμίσεις Settings, Γενικές General, Siri. Εδώ μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις επιλογές γλώσσας, φωνής, κλπ. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε τις φωνητικές εντολές χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί κανονικά.

Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Μην Ενοχλείτε DND Do Not Disturb είναι απενεργοποιημένη στην Εφαρμογή ή το ρολόι. Πηγαίντε στην καρτέλα Το Ρολόι Μου My Watch της Εφαρμογής και βεβαιωθείτε πως το κουμπί είναι γκρι δείχνοντας δηλαδή πως είναι απενεργοποιημένο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε στο ρολόι σας κάνοντας κύλιση στο μενού μέχρι την επιλογή DND για να βεβαιωθείτε ότι η ειπλογή δεν είναι μαρκαρισμένη. Αν το πρόβλημα παραμένει, ακολουθείστε τις οδηγίες στην Επίλυση Προβλημάτων της Σύνδεσής σας Troubleshoot Your Connection ή επικοινωνείστε με το τμήμα υποστήριξης.

Εγχειρίδιο Χρήστη Guess Connect

Κατεβάστε το εγχειρίδιο του προϊόντος για πλήρη επισκόπηση σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείτε το έξυπνο ρολόι σας.

Για πληροφορίες σχετικά με επισκευές ή ανταλλακτικά επικοινωνήστε
με το 210-3310100-101(εσωτερικό 1 ή 10 ή 12) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Κωδικός προϊόντος (απαραίτητο)

Πείτε μας το πρόβλημα (απαραίτητο)

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 έως 15.30.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Υιοί Μ. Τσούγια A.Ε.
Ερμού 51, 105 63 Αθήνα